Testimonial

Vores luftrensere er livsforandrende.

At få et telefonopkald fra en extremt taknemmelig kunde, som for første gang I 30 år har sovet en hel nat, eller en e-mail fra en person, som ikke behøver at tage sin sædvanlige dosis medicin mere, er virkelig inspirerende og det er den bedste markedsføring vi kan få.

Vi arbejder med et produkt som er livsforandrende. Luftforurening er stabil tiltagende, og den rene luft bliver mere og mere begrænset lige meget hvorhenne du lever i verden.

Her kan du læse et par af de historier vi har fået på Lightair, og blive inspireret sammen med os. Vi vil også gerne høre om dine erfaringer med lightair, så hvis du har lyst til at dele din historie, så send dem meget gerne til Info@LightAir.dk, og giv dem overskriften; testimonial  :)


Hej Lightair

Siden mine tidlige teenageår har jeg lidt af høfeber. Omkring 20 års alderen fik jeg også astmaanfald som forstyrrede min nattesøvn ofte, gennem alle sommermånederne, hvis ikke jeg medicinerede. Tidligere i år købte jeg Lightair ionflows til vores soveværelse og stuer, og her den første sommer, i snart 30 år, har jeg ikke haft et natteanfald.  Og min høfeber, og selv den værste pollenallergi er blevet betydeligt mindre. Jeg har nu været igennem hele sæsonen og havde ingen brug for min sædvanlige medicin. Jeg har ingen tvivl om at det er med stor medvirken fra Lightair Ionflows..

Et andet stort plus- Vores Lightair ionflow i soveværelset erstattede en gammel ventilatordrevet luftrenser med hepa filter. Behøver jeg at sige, at larmen fra den maskine ikke var den bedste introduktion til en god nattesøvn. Lightair Ionflow er lydløs!

Så alt i alt, i en kombination af en dyb søvn og det at være blevet medicinfri har givet mig en bedre energi gennem hele dagen. Tak for dette fantastiske naturlige alternativ. Jeg håber mit testimonial vil hjælpe andre til at se hvilken fantastisk investering i helbredet det kan være.


Jeannette Petersen


Hello Lightair.

My name is Jörgen Fors and I live in Viskafors a mile outside Borås in Sweden. I am have allergies since more than 30 years and I have for many years had problems with my respiratory system. Mainly problems with my sinuses that distrubs my sleep.
My bedroom is approx. 20 m2 and I have had traditional filter based air purifiers that I have cleaned and maintained by the book. They have naturally improved the air quality in my bedroom , but it did not relieve my asthma sympthoms.
I had earlier read about Lightair, but as I was sceptical to the new technique and thought they were rather expensive I never bought one. When my local store had a campaign I was there and bought one, however still very sceptical.
 
ALready after the first night after installing my Lightair air purifier I could in the morning notice that my problems were comletely gone! The first month I was careless with my maintenance of the product and my problems then returned. As soon as I had cleaned the collector my symptoms disappeared. Now I clean it every second week and is free from my symptoms.
 
I have now decided to buy as many Lightair I need to cover my entire house of 135 m2!
 
Best wishes from your happy customer!
 
Jörgen Fors
(Sweden)